Page 1 of 1 [ 3 posts ] 



Author## Message
 Post subject: New to the forum just bought myself an mps
 Post Posted: Mon Mar 18, 2019 8:00 pm 
Offline
Non Member
User avatar

Joined: Mon Mar 18, 2019 7:53 pm
Posts: 4
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Bhp: 0
lbf·ft: 0
Good evening just had the motor over 2 weeks it’s nuts having a few teething problems with the boot wanting to open it’s self got a mid of its own any help would be cool.


Top 
 Post subject: Re: New to the forum just bought myself an mps
 Post Posted: Thu Mar 21, 2019 10:33 pm 
Offline
MPSOC Member
User avatar

Joined: Fri Apr 05, 2013 2:47 pm
Posts: 385
Location: blackpool
Vehicle: MPS3 mkI aero
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times
Bhp: 256
lbf·ft: 280
Colour: Black Mica
Welcome to the forum,
I presume someone should be along to answer your question.
I have a gen1 so won't be much help, used to have a gen2 but never had this issue on that either. Sorry.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk


Top 
 Post subject: Re: New to the forum just bought myself an mps
 Post Posted: Thu Mar 28, 2019 9:28 am 
Offline
Non Member
User avatar

Joined: Mon Mar 18, 2019 7:53 pm
Posts: 4
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Bhp: 0
lbf·ft: 0
Thanks for the reply jay


Top 
Display posts from previous:  Sort by  
 
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 





Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

 
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

cron
E-mail friendE-mail friendE-mail friend